Ανακοινώσεις

 

 
 

15/12/2019

 
 
Το γραφείο μας παραβρέθηκε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ενημερωθήκαμε για όλες τις εξελίξεις και τα νέα επιστημονικά δεδομένα πάνω σε ποικίλα θέματα διατροφής.

Συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση!
 
 
 
 
 
 
 

14/11/2019

 
 
Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας διαβήτη ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας διοργάνωσε την 1η ημερίδα Διαβήτη για την ενημέρωση του κοινού με ιδιαιτέρως αξιόλογες ομιλίες από καταρτισμένους επιστήμονες.

Το γραφείο μας παραβρέθηκε εκεί και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την πρόεδρο του συλλόγου κα Μαριέττα Μιχαήλ για την πρόσκληση.
 
 
 
 
 
 
 

 

12/9/2019

 
 
Tην Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3ο Tρίαθλο Σαλαμίνας στα πλαίσια της εορτής ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019 και το γραφείο μας παραβρέθηκε εκεί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δόθηκαν διατροφικές οδηγίες στους συμμετέχοντες, έγιναν μετρήσεις σακχάρου σε όσα άτομα το επιθυμούσαν και δόθηκε ενημερωτικό υλικό.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, στους διοργανωτές & στους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων!
 
 
 
 
 
 
 

 

6/9/2019

 
Το γραφείο θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 16/9. Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 2104633433. Εναλλακτικά μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της πλατφόρμας του doctoranytime πατώντας εδώ